VIDEO/ TV8 lansează un nou spot de promovare, despre „zgomotul Pi”

Echipa TV8 din nou sparge tiparele.
Nu toate zgomotele pe care le producem ne creează discomfort. Râsul, muzica sunt zgomote care ne fac fericiți, dar sunt altele care ne întristează.

Postul TV8 a lansat un nou spot de promovare despre problemele, provocarile si disconfortul pe care le trăim zilnic. Toate acestea sunt percepute de societate printr-un singur cuvânt, cenzurat în spot, „Pi….”.

Cu toții ne dorim o viață mai bună, să ne simțim în siguranță și să avem încredere în ziua de mâine. iar când nu primim acest lucru suntem nevoiți fie să plecăm, fie să găsim sursa acestui zgomot pentru a îl înlătura definitiv din viața noastră.

TV8 este postul de televiziune care identifică sursa zgomotului „Pi”, vorbește despre el și despre soluțiile pentru a-l înlătura.

Conținut publicitar


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *