Principală  —  IMPORTANTE   —   FOTO/ Un angajat al Cancelariei…

FOTO Un angajat al Cancelariei de Stat a decedat, iar alți trei au fost răniți, într-un accident produs la Buiucani. Detalii de la Guvern

Un angajat al Cancelariei de Stat a decedat, iar alți trei au fost răniți, într-un accident produs miercuri dimineața la intersecția străzilor Nicolae Costin și Onisifor Ghibu din capitală. Pe acest caz a fost inițiat un proces penal.

Solicitată de Ziarul de Gardă, Anastasia Taburcean, purtătoarea de cuvânt a prim-ministrei Natalia Gavrilița, ne-a comunicat că automobilul implicat în accidentul de la Buiucani aparține Cancelariei de Stat.

„Confirm că automobilul aparține Cancelariei de Stat, iar cele patru persoane sunt angajate în cadrul instituției. Cei patru bărbați aflați în mașină sunt șoferi și un tehnician, angajați ai Guvernului”, a declarat Anastasia Taburcean.

Accidentul s-a produs în jurul orei 6:30 la intersecția străzilor Nicolae Costin și Onisifor Ghibu. Potrivit poliției, o Skoda condusă de un bărbat de 63 de ani a intrat într-un pilon electric. În zonă au intervenit pompierii pentru descarcerare și o ambulanță. În urma impactului, șoferul și trei pasageri din automobil au fost transportați la spital. Din cauza traumelor primite șoferul a decedat în drum spre spital.

Pe acest caz poliția a inițiat un proces penal. Toate circumstanțele și cauza producerii accidentului urmează a fi stabilite de către oamenii legii.