Principală  —  Ştiri  —  Justiție   —   (VIDEO) Jasmin acuză justiția din…

(VIDEO) Jasmin acuză justiția din R. Moldova de jocuri și scenarii politice

Soția primarului de Orhei, interpreta Jasmin a declarat că decizia magistraților de a respinge cererea privind eliberarea din arest la domiciliu a soțului său este una ilegală și absurdă, iar în acest fel, „ca de obicei, justiția din R. Moldova și-a arătat fața”.  Aceasta le-a spus protestatarilor care au venit în fața Judecătoriei sect. Buiucani că atât ea, cât și Ilan Șor iubesc Moldova, iar drept dovadă este faptul că au depus o cerere pentru obținerea pașaportului moldovenesc pentru fiica lor Margarita. 

Sursa Video: www.ZdG.md

Întrebată despre acuzațiile de escrocherie și spălare de bani aduse de procurori la adresa soțului său, Jasmin a declarat că este vorba „despre o luptă politică” și crede că ei sunt „parte a unui scenariu”.

De asemenea, acesta a precizat că Ilan Șor cooperează cu ancheta, deoarece nu ar avea nimic de ascuns, iar argumentele justiției care refuză să-l pună în libertate sunt nefondate.

Jasmin a recunoscut că vine des în R. Moldova: „Sunt mereu alături de soțul meu.  Voi face tot posibilul. Vin foarte des în Moldova. Când am o clipă liberă sunt aici în Chișinău.”

Foto: privesc.eu