Principală  —  Ediţia PRINT  —  Ştiri vechi   —   [VIDEO] Tricouri pentru deputați

[VIDEO] Tricouri pentru deputați


Rețeaua tinerilor „Iubește-ți râul” au întâmpinat deputații în această dimineață cu mesaje ecologiste. Aceștia au solicitat parlamentarilor să ia sub control protecția râurilor din R. Moldova și toate aspectele legale de protecția și administrarea resurselor de apă de suprafață. Totodată, tinerii le-au transmis deputaților câte un tricou cu mesajul „Iubește-ți râul” și o rezoluție întocmită de aceștia în urma unei serii de activități ecologiste desfășurate pe parcursul anilor 2012 – 2014.

Rețeaua tinerilor „Iubește-ți râul!” reunește circa 400 de tineri, care au participat la o serie de acțiuni civice, pentru informarea și conștientizarea populației despre problemele ce afectează și distrug râurile R.Moldova.

Acțiunea este organizată în cadrul Campaniei „Iubeşte-ţi râul!”, implementat de Centrul Naţional de Mediu, graţie susţinerii generoase a poporului american prin prisma Programului de Granturi pentru Democraţie al Ambasadei SUA din Republica Moldova şi cofinanţat de fundaţia americană EcoCatalyst Foundation.