[VIDEO] Actiune la Parlament: „O lună de tărăgănare ne costă cel puțin o mie de vieți”


Un grup de persoane au așteptat astăzi deputații în fața Parlamentului pentru a le cere respectarea angajamentelor asumate. Acțiunea se desfăşoară în cadrul campaniei „Numărătoarea inversă a angajamentelor nerealizate ale Guvernării: 7 zile – 7 priorităţi”. Printre legile prioritare menționate de protestatari sunt legea celor 2%; legea privind integritatea publică; legea privind finanțarea partidelor politice; egalitatea de gen; legea privind controlul politicilor de tutun. Astăzi, aceștia au cerut adoptarea de către Parlament în a doua lectură a legii cu privire la controlul de tutun.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *