Principală  —  Ştiri  —  Social   —   VIDEO/ Proteste în Rusia pentru…

VIDEO Proteste în Rusia pentru susținerea Ucrainei: „Nu războiului!”. Activiștii ruși anunță despre zeci de rețineri

sursa: instagram.com/teamnavalny
sursa: instagram.com/teamnavalny

La Sankt Petersburg și Ekaterinburg mai mulți ruși au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva războiului din Ucraina. Protestatarii scandează „Nu războiului!”. Activiștii ruși de pa canalul de Instagram a echipei lui Navalny anunță despre zeci de rețineri.

În ciuda avertizării procuraturii din Moscova asupra „consecințelor negative” în cazul participării la „mitingurile necoordonate” din 24 februarie, împotriva „operațiunilor militare speciale” din Ucraina și a zecilor de rețineri, despre care anunță activiștii ruși pe canalul de Instagram a echipei lui Navalny, oamenii au ieșit în stradă pentru a susține Ucraina.

Procuratura din Moscova avertizează asupra „consecințelor negative” în cazul participării la „mitingurile necoordonate” de astăzi împotriva „operațiunilor militare speciale” din Ucraina

Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a anunțat joi dimineața, începerea unei „operațiuni militare speciale” în Ucraina. La scurt timp, explozii puternice au început să răsune în mai multe orașe din Ucraina.

Ulterior, Rusia și-a anunțat disponibilitatea de a începe negocierile cu Kievul privind statutul neutru al Ucrainei (de a nu intra în NATO) și refuzul acesteia de a introduce arme nucleare pe teritoriul său. Anunțul a fost făcut de secretarul de presă al președintelui Federației Ruse, Dmitri Peskov, scrie novosti.dn.ua.

CRONOLOGIA EVENIMENTELOR ÎN LEGĂTURĂ CU CRIZA DIN UCRAINA O AVEM AICI: LIVE TEXT/ Putin atacă Ucraina cu avioane, tancuri și nave militare. UE îndeamnă Belarus să nu participe la atacul Rusiei asupra Ucrainei