Principală  —  Ştiri   —   (VIDEO) Procurorul a refuzat să-l…

(VIDEO) Procurorul a refuzat să-l aducă pe Donică la judecată

Câteva zeci de persoane au protestat astăzi în fața Curții de Apel și la intrare în sala în care trebuia să se examineze recursul înaintat de avocații lui Andrei Donică. Acesta se află în arest din ziua când l-a stropit cu lapte pe ministrul finanțelor, Octavian Armaşu. Ședința a fost amânată pentru ziua de luni, 10 octombrie, deoarece procurorul Sergiu Zmeu a refuzat să-l aducă pe Donică la proces.

Sursa Video: www.ZdG.md

Acti­vis­tul civic Andrei Donică a fost reți­nut de către anga­ja­ții Inspec­to­ra­tu­lui de Poli­ție Buiu­cani după ce l-a stro­pit pe minis­trul finan­țe­lor, Octa­vian Armașu, cu o găleată cu lapte chiar lângă guvern. Potri­vit oame­ni­lor legii, pe numele lui Donică a fost ini­țiat un dosar penal pen­tru huli­ga­nism, iar dacă va fi găsit vino­vat riscă amendă sau chiar până la 3 ani de închi­soare.

Fapta pen­tru care a fost reți­nut Andrei Donică a avut loc acum câteva ore în cen­trul capi­ta­lei. Acesta a arun­cat cu o găleată cu lapte peste minis­trul finan­țe­lor, Octa­vian Armașu, reproșându-i aces­tuia fap­tul că guver­na­rea a pus pe ume­rii cetă­țe­ni­lor dato­ria de 13,5 mili­arde de lei apă­rută în rezul­ta­tul fra­u­de­lor ban­care.

Referințe:

(30.09.2016) Activistul Andrei Donică a fost reținut de poliție după ce l-a stropit cu lapte pe ministrul finanțelor Octavian Armașu

Alte articole despre Andrei Donică pe Ziarul de Gardă