Principală  —  IMPORTANTE   —   VIDEO/ Primarul de la Puhăceni,…

VIDEO Primarul de la Puhăceni, către oamenii ce au ieșit la piață: „I-am rugat să se ducă acasă. Eu n-am de gând să fiu primar la casă de nebuni”

Sursa: captură video, Jurnal TV

Primarul de la Puhăceni, Anenii Noi a avut o ieșire nervoasă astăzi într-un live pe Facebook, după ce le-a spus oamenilor din localitate să stea acasă și să respecte normele de protecție, iar aceștia au ieșit să facă cumpărături la piața din localitate.

Uitați-vă câtă neglijență. Aceștia sunt oamenii de la mine din sat, care mi-au dat mandatul să-i apăr și să-i slujesc, ca un prost să alerg pentru ei. Dar ei nu au grijă de mine și de sănătatea oamenilor care mai trăiesc în acest sat. Aceștia sunt oameni care vor dreptate? La 8 și jumătate le-am spus că chem Poliția și lasă fiecare să scuture buzunarul. Dacă nu pot de bunăvoie, atunci de nevoie vor înțelege”, a spus în acel live primarul localității.

Ulterior, Poliția a venit la fața locului. „Eu cred că asta e metoda cea mai bună de a vorbi cu oamenii, cu toată stima și respectul față de consătenii noștri. Uitați-vă cum înțeleg altfel oamenii când vine reprezentantul forței de ordine”, a mai comentat primarul Veaceslav Plamadeala.

Până azi, în R. Moldova au fost înregistrate 3 980 cazuri de infectare cu noul Coronavirus. În ultimele 24 de ore, în cadrul Centrului COVID-19,  au fost internați 41 pacienți cu suspecție la COVID-19. În total 1334 persoane au fost tratate.