(VIDEO) ”Parlamentarii ajung la 20-30 de mii de lei pe lună, dar noi mai mult de 1000 nu primim”

”Oamenii citesc, ar mai citi încă, ar abona, dar omul nu are bani. Cu chiu cu vai ne întreținem. Vine iarna, trebuie să ne luăm ce ne trebuie pe iarnă. Parlamentarii am auzit că ajung la 20-30 de mii, dar noi la țară ajungem cu chiu cu vai la o mie, alergând din noapte în noapte”, spune Liuba Ursu, poștăriță în satul Lozova, raionul Strășeni.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *