Principală  —  IMPORTANTE   —   Un consilier al premierului Ion…

Un consilier al premierului Ion Chicu, infectat cu COVID-19 de 25 de zile, și-a revenit din comă: Te distruge fizic, dar și emoțional

Nicolae Rădiță, consilierul premierului Ion Chicu în domeniul drepturilor omului și relațiilor interetnice trece printr-o adevărată dramă după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19. Rădiță a publicat o poză de pe patul de spital unde spune că se află pentru a 25-a zi și încă are nevoie de respirație asistată.

„Astăzi după 25 de zile de Covid, încă sunt în secția de reanimare, te distruge fizic, dar și emoțional. E greu să vezi că medicamentele își fac efectul. Astăzi stau cu masca de oxigenare în compensarea aerului în plamâni. Medicii depun eforturi”, a scris Rădiță pe pagina sa de facbook.

Fostul director al Biroului Relații Interetnice spune că întreaga sa familie a fost infectată cu coronavirusul de tip nou, dar pentru că abia a ieșit din comă, nu cunoaște nimic despre starea apropiaților săi.

„Cu regret toată familia mi-a fost afectată, iar eu de la starea de comă în care am fost nu prea cunosc despre ei pentru că suntem plasați în diferite spitale! Sper să primesc susținerea voastră în continuare! Și să fiți mai atenți, sterilizați, tot ajută, evitați locuri unde nu aveți încredere. Virusul e distrugător! Cu drag de voi!”, a încheiat mesajul Nicolae Rădiță.