Principală  —  IMPORTANTE   —   „Vom rămâne cu durere în…

„Vom rămâne cu durere în suflet, dar cu amintiri frumoase de cel mai iubit tată, bunel și soț”. Un alt medic, în vârstă de 55 de ani, răpus de COVID-19

Un alt lucrător din sistemul medical a pierdut lupta pentru viață fiind răpus de COVID-19. Este vorba despre Igor Dorogoi, chirurg endoscopist. Acesta este cel de-al 12-lea cadru medial din R. Moldova care a decedat din cauza noului tip de coronavirus.

Anunțul despre decesul bărbatului a fost făcut de rudele acestuia, dar și de reprezentanții Spitalului clinic municipal nr. 1 din Chișinău, care au postat un mesaj de condoleanțe pe pagina de Facebook a instituției. Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, deocamdată, nu a confirmat moartea medicului.

Potrivit datelorMSMPS, de la izbucnirea focarului de COVID-19, în Republica Moldova s-au infectat 1 320 de lucrători medicali.

Bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus în R. Moldova a ajuns la 6060 cazuri. Până la ziua de azi, 2 408 persoane au fost tratate de virusul COVID-19 şi 211 persoane au decedat din cauza infecţiei.