Principală  —  IMPORTANTE   —   VIDEO/ Un bărbat din Giurgiulești,…

VIDEO Un bărbat din Giurgiulești, reținut de polițiști după ce ar fi amenințat cu un topor clienții unui local. Poliția: „Era în stare de ebrietate și sub influența drogurilor”

Colaj ZdG

Poliția de Frontieră anunță că un bărbat, locuitor al satului Giurgiulești, vizibil în stare de ebrietate și sub influența drogurilor, a fost imobilizat de polițiștii de frontieră în timp amenința cu un topor clienții unui local. 

Incidentul a avut loc vineri, 7 ianuarie. Potrivit poliției de frontieră, bărbatul, echipat cu un topor, a fost surprins cum distrugea cu tot ce-i ieșea în cale. În cele din urmă, acesta a intrat într-un local public din proximitatea punctului de trecere a frontierei Giurgiulești-Galați, unde a amenințat două persoane. 

Între timp, un polițist de frontieră care se afla la barieră a anunțat despre cele văzute și la fața locului s-a apropiat grupa de intervenție din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Giurgiulești. Ulterior, bărbatul a fost imobilizat și reținut la sediul Sectorului, până la venirea reprezentanților de la Inspectoratul de Poliție Cahul.

La audierea acestuia, bărbatul se comporta inadecvat și detalii despre identitatea acestuia nu a fost posibil de efectuat.  Potrivit poliției, bărbatul este din Giurgiulești și are 39 de ani.

Conform procedurilor legale, persoana a fost preluată de către IP Cahul pentru cercetări  și atragerea la răspundere pentru fapta sa.