VIDEO/ Pentru viață, dar speriați cu iadul. Cum s-a desfășurat marșul contra întreruperii de sarcină

Ieri, 23 martie, în capitală a avut loc „Marșul pentru viață”, la care au participat mai mulți reprezentanți ai bisericii, dar și membrii ai Partidului Socialiștilor din R. Moldova. Cei prezenți și-au manifestat dezacordul față de întreruperea de sarcină. Cu toate acestea, participanții la marș au trecut pe lângă o femeie însărcinată, care stătea în genunchi, fără a o lua în seamă.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. ivancelgroaznic

    Dodon cu cea biserica vinduta la gremlin, so apucat de milostivenie pentru norod? so speriat ca fuge lume din Moldova ? Da pe cea sarmana de o stat in genunchi, de ce no bagat de sama ? Pentru ca tot este minjala la oki … daia !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *