Principală  —  IMPORTANTE   —   VIDEO/ O țeavă spartă a…

VIDEO O țeavă spartă a inundat o stradă din sectorul Botanica al Capitalei. Ce spun responsabilii de la Apă-Canal

Locuitorii Capitalei care musai au nevoie luni dimineață să circule pe strada Grădina Botanică, din sectorul Botanica, vor avea nevoie și de multă răbdare, dar și de mai multă îndemânare pentru a traversa drumul care, la această oră, este complet inundat.

Strada Grădina Botanică a fost inundată încă de la 7:00 dimineața și arată acum ca un râu, după ce, potrivit responsabililor de la Apă Canal, o țeavă din zonă s-a spart, iar apa s-a scurs pe carosabil.

Reprezentanții de la Apă-Canal Chișinău au anunțat luni dimineață că în zonă apa a fost deconectată, iar la fața locului intervin mai multe echipe pentru a stopa scurgerea și a evacua apa.

„La ora 7:05 minute a parvenit prima informație referitor la scurgerea apei pe strada Grădina Botanică și la 7:30 erau echipele în șantier, la adresă. Acum, apa este stopată, intervenim acolo pentru lichidarea acțiunii. Acum apa este închisă, începem lucrări de excavare”, susțin reprezentanții de la Apă-Canal.

În cazul în care scurgerea nu va fi lichidată într-un timp rezonabil, din cauza temperaturilor scăzute, cuprinse între -12 și -15 grade Celsius, care se vor înregistra astăzi în Capitală, există riscul ca apa să înghețe, iar pe carosabil să se formeze gheață, lucru care va face practic imposibilă misiunea șoferilor, dar și a pietonilor de a traversa strada.