Principală  —  IMPORTANTE   —   VIDEO/ Mesajul președintei Maia Sandu,…

VIDEO Mesajul președintei Maia Sandu, de Paște: „Alături de copiii din Butuceni și copii refugiați din Odesa am împletit și noi, punându-ne tot sufletul, toată speranța și grija, hulubași ai păcii”

„În acest an Paștele este deosebit – ne rugăm cu toții de pace, sperăm la mai bine și credem în bine. Vă doresc fericire, liniște și bunăstare”, transmite președinta R. Moldova, Maia Sandu, în mesajul de Paște în acest an.

„Alături de copiii din Butuceni și copii refugiați din Odesa am împletit și noi punându-ne tot sufletul, toată speranța și grija hulubașii ai păcii. Acum, ca niciodată avem nevoie de pace și pentru pace ne rugăm în aceste sfinte sărbători de Paște”, a menționat șefa statului.

„Sărbătorile ne țin împreună, indiferent câte mii de kilometri distanță ne despart. Vă doresc ca în aceste zile de mare încărcătură simbolică să fiți alături de oamenii dragi inimii voastre. Și să întâlnim Învierea Domnului cu speranță și credință în biruința binelui asupra răului, în biruința luminii asupra întunericului. În acest an Paștele este deosebit – ne rugăm cu toții de pace, sperăm la mai bine și credem în bine. Vă doresc fericire, liniște și bunăstare! Hristos a Înviat!”, transmite președinta Sandu.