Principală  —  Ştiri  —  Social   —   VIDEO/ Maestrul Eugen Doga îndeamnă…

VIDEO Maestrul Eugen Doga îndeamnă cetățenii să se imunizeze împotriva COVID-19: „Îmi este dor de scenă, de voi. Vaccinați-vă, dragii mei”

Maestrul Eugen Doga, care anterior a mărturisit că a trecut și el prin coșmarul de a fi infectat cu COVID-19, s-a vaccinat anti-COVID și vine cu un mesaj către cetățenii R. Moldova, îndeamnându-i să se imunizeze și ei împotriva noului coronavirus.

„Îmi este dor de scenă, de voi. Vaccinați-vă, dragii mei” – cu acest mesaj vine maestrul Doga, care apare într-un filmuleț video postat de Ministerul Sănătății.

„Cum să nu îți fie milă de propria viață, sănătatea familiei și a societății. Această boală nu glumește, este necruțătoare și zdrobește pe oricine. Ea nu știe nici de orgoliu, mândrie. Îmi este dor de scenă, de voi. Vaccinați-vă, dragii mei. Vaccinul e făcut de savanți. Trebuie să avem încredere în ei”, a spus compozitorul, Eugen Doga.

Maestrul Eugen Dodon a dezvăluit că și el a fost infectat cu Covid-19. După ce s-a tratat, într-un discurs rostit public, artistul le-a mulțumit medicilor din prima linie în lupta cu noul coronavirus.

Până acum, în R. Moldova au fost administrate 264 280 de doze de vaccin. În ultimele 24 de ore, 9 907 de presoane au primit prima doză de vaccin anti-COVID, iar 1 163 – a doua doză.