VIDEO/ Cine sunt oamenii veniți la Adunarea Partidului Democrat: „Am pensie de 600 de lei, dar o să ne facă pensie mai bună”

Mai multe persoane aduse cu autobuzele din diferite colțuri ale țării s-au adunat duminică, 21 octombrie, în Piața Marii Adunări Naționale pentru Adunarea Națională a Partidului Democrat din Moldova. În timp ce unele persoane au declarat că au fost aduși organizat, alții au afirmat că s-au prezentat din propria inițiativă și cu speranța că vor primi pensii sau salarii mai mari. 

Partidul Democrat a rezervat astăzi, 21 octombrie, Piața Marii Adunări Naționale pentru organizarea și desfășurarea unei întruniri sub formă de manifestație politică în scopul comunicării cu membrii și simpatizanții Partidului Democrat.

„Dacă sunteți întrebați de jurnaliști”. Ce trebuie să răspundă oamenii prezenți la Adunarea Partidului Democrat presei

Pavel Filip la Adunarea PDM: „Pensia medie a depășit pentru prima dată minimul de existență”. Ce spun datele statistice

Care este angajamentul Partidului Democrat votat în Piața Marii Adunări Naționale

LIVE/ Adunarea din PMAN a luat sfârșit. Mulțimea a votat angajamentul Partidului 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

 1. tun

  Domnilor,
  PDM a ratat ocazia de a introduce vectorul european
  in constitutzie prin refuzul de a accepta introducerea
  limbii romane in constitutzie ( asa cum a cerut PL prin
  Dl GHIMPU), preferand un referendum RISCANT .
  Dl Ghimpu a refuzat in mod logic si NECESAR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *