Principală  —  IMPORTANTE   —   Vicepreședintele raionului Sângerei Tudor Tutunaru…

Vicepreședintele raionului Sângerei Tudor Tutunaru a suferit arsuri la ochi, susțin procurorii, în timp ce administrația Spitalului raional Sângerei refuză să confirme starea pacientului: „Mi-a interzis categoric”

Tudor Tutunaru este internat în Spitalul raional Sângerei, a declarat pentru ZdG, directorul adjunct al instituției medico-sanitare, Vasile Malcoci. Procurorii susțin că vicepreședintele raionului Sângerei a suferit arsuri de gradul I și II la ochi, dar directorul adjunct al spitalului a refuzat să confirme starea pacientului.

„Dumnealui mi-a interzis categoric să dau informații despre el. Mi-a zis, doamne ferește. Nu spun nimic absolut. Confirm că el e în spital și gata. Aseară a fost internat”, a menționat pentru ZdG, Vasile Malcoci.

Vicepreședintele raionului Sângerei Tudor Tutunaru a fost stropit cu verde de briliant peste față, marți, 6 aprilie.

Procurorii l-au reținut miercuri, 7 aprilie, pe președintele Organizației Teritoriale al formațiunii „PACE” la Sângerei, care l-a stropit pe vicepreședintele raionului Tudor Tutunaru cu verde de briliant.

Procuratura raionului Sângerei a inițiat miercuri, 7 aprilie două cauze penale pentru „huliganism comis de două sau mai multe persoane” și „chemarea la săvârșirea actelor de violență împotriva persoanelor”.

Pentru aceste acțiuni, legislația prevede amendă sau închisoare de până la 5 an

Vicepreședintele raionului Sângerei Tudor Tutunaru a recunoscut că s-a vaccinat vineri, 26 martie, deși nu făcea parte din categoria persoanelor care trebuie să fie imunizate în această perioadă, conform Planului Național de Imunizare împotriva COVID-19. Mai mult, Tutunaru a îndemnat locuitorii raionului să se vaccineze împotriva noului tip de coronavirus, fără a sta în rând.