Principală  —  Ştiri  —  Social   —   UPDATE/ Procesul de perfectare a…

UPDATE Procesul de perfectare a actelor pentru camioane la punctul de trecere a frontierei Cahul-Oancea a fost reluat, anunță Serviciul Vamal

Sursa foto: Captură Web camere/ Poliția de Frontieră

UPDATE 12:10 Autoritățile din România au anunțat despre remedierea problemei la punctul de trecere a frontierei Cahul-Oancea și reluarea procesului de perfectare a actelor pentru camioane, transmite Serviciul Vamal al R. Moldova. Anunțul vine după ce începând cu ora 05:00 nu a fost posibilă perfectarea camioanelor din cauza unei pene de curent electric postul vamal Cahul.

Știrea inițială

Mai multe camioane sunt blocate în postul vamal Cahul din cauza unei pene de curent electric în punctul de trecere a frontierei Cahul-Oancea. Potrivit Serviciului Vamal al R. Moldova, începând cu ora 05:00 nu este posibilă perfectarea actelor pentru camioane.

„În baza informației obținute de la omologii din România, începând cu ora 05:00 nu este posibilă perfectarea camioanelor din cauza unei pene de curent electric. La moment echipa tehnică lucrează pentru remedierea problemei, dar cu exactitate nu se cunoaște cât va dura procesul în timp”, transmite Serviciul Vamal.

La această oră în postul vamal Cahul staționează circa 10 camioane, care au fost perfectate și așteaptă să treacă spre control la partea română, iar alte circa 80 camioane staționează până la intrare în postul vamal, mai anunță reprezentanții Serviciului Vamal.