Principală  —  IMPORTANTE   —   „Un ziar cu o pâine…

„Un ziar cu o pâine caldă”

Cum poate fi servit mai apetisant un ziar proaspăt ieșit de sub tipar?

Cu o ceașcă de cafea, cu un ceai plin de arome, cu o linguriță de miere, dar și cu o pâine caldă. Ziarul de Gardă lansează astăzi Campania „Un ziar ca o pâine caldă”, în cadrul căreia, pe parcursul lunilor noiembrie și decembrie, cât va continua perioada de abonare pentru anul 2022, împreună cu „7 Spice”, va dona câte un ziar proaspăt și câte o pâine caldă în special celor care muncesc sau se tratează în instituțiile medicale din R. Moldova.

Când ne-am gândit să asociem Ziarul de Gardă cu ceva vital, ne-am oprit la imaginea, gustul, aroma, dar mai ales la nevoia de pâine a omului. Așa a apărut „7 Spice, partenerul acestei campanii de promovare a Ziarului de Gardă, care ne va oferi cu generozitate pâine proaspătă, având în conținut ingrediente sănătoase, pâine coaptă după o rețetă clasică, tradițională.

Astăzi, angajații și pacienții Spitalului raional din Strășeni vor gusta proaspătul ZdG și pâinică proaspătă de la „7 Spice”. Vrem ca o lectură și o pâine sănătoasă să le facă bine celor aflați pe patul de spital, dar și celor care veghează la căpătâiul bolnavilor.