Principală  —  IMPORTANTE   —   Un tânăr căutat de familie…

Un tânăr căutat de familie a fost găsit împușcat într-o pădure din Strășeni. Autoritățile au inițiat dosar penal și caută făptașii

Un tânăr de 29 de ani care a dispărut miercuri dimineață și care era căutat de autorități după ce mama acestui a anunțat Poliția despre dispariția lui a fost găsit mort miercuri seara într-o pădure din raionul Strășeni.

Potrivit Poliției R. Moldova, autoritățile au fost alertate miercuri seara, 10 august, despre faptul că în pădure a fost găsit cadavrul unui bărbat. Ajunși la fața locului, după primele examinări, criminaliștii au depistat că bărbatul a fost împușcat de trei ori în zona toracică.

„Cu puțin timp în urmă, Poliția a fost sesizată despre depistarea unui cadavru în pădurea din Strășeni. Polițiștii au stabilit identitatea acestuia. Este vorba de un tânăr de 29 de ani, care a fost declarat dispărut de către mama sa, în după amiaza zilei de ieri. Conform cercetărilor preliminare, decesul a survenit în urma primirii a 3 plăgi formate de gloanțe în regiunea coastelor”, spun oamenii legii.

Responsabilii din cadrul Poliției anunță că organele de drept au inițiat un proces amplu de identificare a persoanelor implicate la comiterea crimei și a tuturor circumstanțelor.