Principală  —  IMPORTANTE   —   Un pistol pneumatic, depistat în…

Un pistol pneumatic, depistat în bagajul de cală al unei pasagere de la cursa Chișinău – Antalya, anunță Poliția de Frontieră

Un pistol pneumatic și 16 bile din metal au fost depistate duminică, 25 septembrie, în bagajul de cală al unui cetățean al Ucrainei de către polițiștii de frontieră din Aeroportul Internațional Chișinău, anunță Poliția de Frontieră.

În cadrul controlului de securitate și prelevării imaginilor ale bagajelor scanate, polițiștii de frontieră au observat în valiza persoanei un obiect asemănător cu arma.

„Pentru procedurile de control și înregistrare la ruta „Chișinău-Antalya”, la ora 06:15, s-a prezentat tânăra de 24 de ani (…). La examinarea conținutului, s-a stabilit că este un pistol pneumatic, încărcat cu 16 bile din metal. La fața locului a intervenit grupa operativă de la Sectorul Poliției de Frontieră Aeroportul Internațional Chișinău pentru documentarea cazului și stabilirea tuturor circumstanțelor”, precizează Poliția de Frontieră.

În context, pistolul și bilele din metal au fost ridicate și vor fi transmise la Centrul tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al MAI.

Sursa foto: Poliția de Frontieră

Conform Poliției de Frontieră, „în funcție de rezultate, se va face încadrarea juridică a faptei și atragerea la răspundere” a persoanei.