Principală  —  IMPORTANTE   —   Un nou maraton de vaccinare…

Un nou maraton de vaccinare împotriva COVID-19 se va desfășura la Palatul Republicii în cadrul căruia va fi asigurat și rapelul pentru persoanele vaccinate cu prima doză

Un nou maraton al vaccinării împotriva COVID-19 va fi organizat la Palatul Republicii în perioada 20 iunie. În context, reprezentanții Ministerului Sănătății anunță că în cadrul maratonului toți doritorii se vor putea imuniza anti-COVID și tot aici va fi asigurat rapelul pentru persoanele vaccinate cu prima doză.

Potrivit MSMPS, vaccinarea va fi posibilă fără o programare prealabilă, iar pentru imunizare vor fi disponibile trei tipuri de vaccin.

Evenimentul se va desfășura la Palatul Republicii, în intervalul orelor 07:00 – 22:00, vaccinarea fiind posibilă fără o programare prealabilă, doar cu buletinul de identitate.

„În această duminică, 20 iunie, în intervalul orelor 7.00-22.00, se va desfășura Maratonul Vaccinării, la Palatul Republicii, pentru a imuniza cu doza 2 pe toți cei s-au vaccinat cu doza 1 la Maratonul din 28-30 mai. În acest sens, vor fi amenajate 25 de puncte de vaccinare”, anunță MSMPS.

Cinci puncte de vaccinare vor activa pentru toți care doresc să se vaccineze cu doza 1. Vaccinuri disponibile: AstraZeneca, Sinopharm, Sinovac.

Maratonul de vaccinare la Palatul Republicii. 1155 de doze de vaccin au fost administrate până la ora 17:00

3500 de persoane au fost imunizate în prima zi a maratonului de vaccinare desfășurat la Palatul Republicii. Doritorii de a se vaccina anti-COVID-19, au avut de ales dintre serurile AstraZeneca, Pfizer, Sinopharm și Sinovac, recepționate de la Agenția Națională de Sănătate Publică (ANSP).

Pe 28 mai, 1 148 de doze de vaccin anti-COVID au fost administrate în primele trei ore de la startul maratonului de vaccinare desfășurat la Palatul Republicii. Despre asta au anunțat reprezentanții Ministerului Sănătății, care au explicat câte doze dintre fiecare cele patru tipuri de vaccin au fost administrate.