Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Un moldovean a încercat să…

Un moldovean a încercat să introducă ilegal în țară 57 000 de euro. Mijloacele financiare sunt pasibile confiscării, anunță Serviciul Vamal

Sursa foto: Serviciul Vamal al R. Moldova

Un cetățean al R. Moldova a încercat să introducă ilicit în țară 57 000 de euro, însă banii au fost ridicați şi sunt pasibili confiscării. Potrivit Serviciului Vamal al R. Moldova, mijloace financiare au fost depistate în bagajul unui conațional, în vârstă de 26 de ani, de pe cursa „Dublin – Chişinău”.

„În timpul controlului vamal al pasagerilor de la cursa „Dublin – Chişinău”, au fost identificate mijloace financiare la un conațional, în vârstă de 26 de ani. De menționat, că persoana a fost întrebată dacă are ceva de declarat, la ce a răspuns că nu transportă nimic.

Acționând în baza indicatorilor analizei de risc, funcționarii vamali au supus controlului bagajul pasagerului și în rezultat au depistat mijloace financiare în numerar, în valută străină și anume 57 000 euro, nedeclarați organului vamal”, transmite Serviciul Vamal al R. Moldova.

Mijloacele financiare au fost ridicate şi sunt pasibile confiscării, iar cazul este preluat de către Direcția urmărire penală din cadrul Serviciului Vamal.

Sursa foto: Serviciul Vamal al R. Moldova
Sursa foto: Serviciul Vamal al R. Moldova