Principală  —  IMPORTANTE   —   Un medic din Soroca s-a…

Un medic din Soroca s-a vindecat de Covid-19, iar apoi s-a stins din cauza unor probleme de sănătate. Mesajul transmis de Primăria din localitate. Detalii de la autorități

Resonsabilii din cadrul Primăriei municipale Soroca au postat un mesaj pe pagina de Facebook a instituției prin care și-au exprimat regretul în legătură cu decesul doctorul care a activat în cadrul Spitalului din Soroca. În spațiul public au apărut mai multe informații precum medicul ar fi decedat din cauza complicațiilor cauzate de Covid-19, însă responsabilii din cadrul Ministerului Sănătății susțin că medicul a fost tratat de infecția cu noul coronavirus, iar ulterior s-a stins din cauza unor altor probleme de sănătate.

Primăria municipiului Soroca exprimă sincere condoleanțe .
Am pierdut un om deosebit, un specialist, care și-a dedicat mulți ani medicinei, Valeriu Crivoi a tratat cu grijă și responsabilitate mii de pacienți. Exprimăm sincere condoleanțe rudelor și colegilor și le dorim multă putere pentru a trece peste această grea încercare”
, este mesajul postat pe pagina instituției.

Responsabilii din cadrul Ministerului Sănătății susțin că medicul de la Soroca nu a decedat din cauza infecției cu COVID-19.

Cu referire la decesul medicului din Soroca. Acesta a decedat de pneumoscleroză generalizată (hepatizare pulmonară). A fost internat la SCR, terapie intensivă (Non- Covid). Acesta a fost testat pozitiv la Covid- 19 pe data de 5 aprilie , s-a tratat de COVID-19, cu trei teste negative, pe data de 2 mai și respectiv pe 4 mai și pe 22 mai, ne-au comunicat responsabilii din cadrul MSMPS.