Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Un lucrător de la o…

Un lucrător de la o spălătorie auto din Chișinău a furat mașina unei cliente și a accidentat-o. Suspectul este reținut

Sursa foto: NM

Un tânăr de 23 de ani, muncitor la o spălătorie auto din capitală, a fost reținut de Poliție ca urmare a furtului și accidentării mașinii unei cliente. Cazul a fost înregistrat în dimineața zilei de 8 iulie, informează Newsmaker cu referire la ofițerul de presă al IGP, Natalia Scripnic.

Proprietara automobilului spune că și-a lăsat mașina la o spălătorie auto din sectorul Botanica al capitalei, însă acesta ar fi fost furat și grav accidentat de un angajat al spălătoriei. Victima declară că automobilul nu poate fi reparat, fiind accidentat în proporție mare.

„Am adus cu încredere mașina mea la această spălătorie auto, situată într-o benzinărie bine-cunoscută de pe str. Grenoble. (…) După ce am intrat în spălătorie, am fost întrebată de angajați dacă doresc să-mi spele mașina ca de obicei și am înmânat cheia.

M-am despărțit de mașina mea cu speranța că voi reveni în câteva ore și o voi găsi curată și strălucitoare. Dar realitatea a fost mult mai dură. Am primit un telefon de la poliție, care m-a informat că automobilul meu a fost găsit grav avariat și abandonat pe un traseul Ialoveni – Hîncești”, a scris tânăra pe rețelele de socializare.

Potrivit sursei, victima a depus o plângere în adresa oamenilor legii, după incident. Pe cazul dat a fost inițiată o cauza penala conform art, 192 cod penal ,,Răpire de automobil”.
Vinovat de cele întâmplate s-ar face un tânăr de 23 de ani, care a fost reținut pentru 72 de ore. „Stabilim circumstanțele și ulterior urmează o decizie de sancțiune”, a mai precizat Natalia Scripnic.