Principală  —  IMPORTANTE   —   Un copil în vârstă de…

Un copil în vârstă de 15 ani a decedat în urma impactului dintre o căruță și un automobil la Telenești, iar altul a ajuns la spital

Sursa foto: Pro TV Chișinău

Un copil în vârstă de 15 ani a decedat în urma unui accident rutier produs sâmbătă seara, 16 martie, pe traseul dintre satele Chiștelnița și Scorțeni. Informația a fost confirmată pentru Ziarul de Gardă de către Elena Băetrău, ofițeră de presă la Inspectoratul de Poliție Telenești.

Conform informațiilor, un automobil de model BMW, condus de un șofer în vârstă de 20 de ani, a tamponat din spate o căruță în care se aflau doi minori cu vârstele de 15 ani.

În urma impactului, unul dintre minori a decedat până la sosirea ambulanței, iar cealaltă persoană minoră a fost transportată la Spitalul Raional Telenești în stare gravă. Solicitat de Ziarul de Gardă, Alexei Bivol, directorul instituției medicale, a precizat că în prezent starea de sănătate a copilului este satisfăcătoare, acesta fiind internat la secția chirurgie generală.

„(…) Starea pacientului este la moment satisfăcătoare, dacă nu luăm în calcul plăgile contuzionate. Copilul este activ (…). Nu au fost afectate organele vitale. Acesta se află sub supravegherea medicilor chirurgi (…)”, a precizat Alexei Bivol.

„(…) Facem apel la conducătorii auto să respecte regulile de circulație și să fie atenți la drum pentru a evita astfel de situații nefericite”, a declarat ofițera de presă.

Sursa foto: Elena Băetrău

Poliția susține că derulează în prezent investigații pentru a stabili cu exactitate circumstanțele accidentului rutier.