Un boxer din Republica Moldova, reținut la Odesa, după ce a snopit în bătaie un polițist ucrainean. Detalii

Un boxer din Republica Moldova a fost reținut la Odesa, după ce, potrivit presei ucrainene, ar fi snopit în bataie un polițist din Ucraina.

Potrivit presei ucrainene, incidentul s-a produs ieri seara, 8 august, într-un restaurant din regiunea Cernomorsk. Totul ar fi început după ce între cei doi bărbați s-ar fi iscat un conflict. Astfel, sportivul moldovean l-ar fi lovit pe ucrainean cu pumnul, iar acesta și-a pierdut cunoștința.

Polițistul, care nu se afla în acel moment la serviciu, a suferit o comoție cerebrală și se află în stare extrem de gravă la spital.

Presa din Ucraina nu a facut public numele sportivului moldovean, dar spune că boxerul are 25 de ani și că nu se afla la Odesa pentru vreo competiție sportivă.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *