Principală  —  IMPORTANTE   —   Un bărbat a decedat, iar…

Un bărbat a decedat, iar soția acestuia a fost transportată la spital. Precizările MAEIE în legătură cu accidentul din Ucraina, unde a fost implicat un autobuz înmatriculat în R. Moldova

Foto: od.npu.gov.ua

Reprezentanții Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE) au emis marți, 27 iulie, o notă prin care anunță că în urma accidentului care s-a produs în Ucraina, cu implicarea unui autobuz înmatriculat în R. Moldova aflat pe cursa Chișinău – Kyiv cu 20 de pasageri la bord, un bărbat de 61 de ani, cetățean al R. Moldova, a decedat, iar soția acestuia a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

„Conform informațiilor obținute de la autoritățile locale, în urma producerii accidentului, un bărbat cu vârsta de 61 de ani, cetățean al Republicii Moldova a decedat, iar soția acestuia este internată la reanimare. Alte trei victime ale accidentului, cetățeni ucraineni, au necesitat îngrijii medicale fiind internate la spitalul din localitatea Podolsk”, menționează MAEIE.

Ancheta este în curs de desfășurare, iar Consulatul de la Odesa se află în contact cu autoritățile ucrainene pentru obținerea informațiilor privind circumstanțele producerii accidentului, precum și oferirea asistenței consulare familiei îndoliate.

Un autobuz cu pasageri înmatriculat în R. Moldova s-a ciocnit violent cu un TIR pe șoseaua Odesa-Kiev, în apropiere de localitatea Lyubashivka. În urma impactului, un pasager din autobuz a decedat pe loc, iar alți patru au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Citiți și: FOTO/ Un autobuz cu pasageri înmatriculat în R. Moldova s-a ciocnit cu un TIR, în Ucraina: un pasager a decedat pe loc, iar alți patru – transportați la spital