Principală  —  IMPORTANTE   —   ULTIMA ORĂ! Ministra Dumbrăveanu confirmă:…

ULTIMA ORĂ! Ministra Dumbrăveanu confirmă: Are COVID-19

După ce în spațiul public au apărut informații că ministra Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, are COVID-19, aceasta a confirmat acum câteva clipe.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, ea menționează că „e greu, atât moral, cât și fizic, dar urmez tratamentul prescris de medici și sper că voi trece cu bine de COVID-19”.

Mesajul integral:

De șapte luni, Republica Moldova se confruntă cu o criză fără precedent. Sistemul medical, împreună cu alte autorități ale statului, cu cetățenii responsabili, încearcă să facă față infecției COVID-19. Toți împreună am lucrat și lucrăm până la epuizare.

În tot acest răstimp, am luptat pentru viața fiecărui cetățean și am trecut peste greutăți inimaginabile. Din păcate, am pierdut colegi și prieteni, care nu au reușit să înfrunte boala.

În aceste momente și eu mă lupt cu boala. Nu în calitatea mea de ministru, dar ca pacient testat pozitiv la COVID-19. E greu, atât moral, cât și fizic, dar urmez tratamentul prescris de medici și sper că voi trece cu bine de COVID-19.

Aveți grijă de sănătatea Dumneavoastră, este cel mai de preț lucru pentru care merită să luptăm în această viață.

Mulțumesc colegilor din sistemul medical, care muncesc zi și noapte, cu dedicație și curaj.

Sănătate tuturor și gânduri bune.

Conform ultimelor informații oficiale, bilanțul persoanelor care au fost infectate este de 35 904, actualmente fiind 10 146 de cazuri active, după ce 981 de oameni au murit, iar 24 777 s-au tratat.

Anterior, cu noul coronavirus s-a infectat și ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu, iar în prezent se tratează de COVID-19 vicepremierul pentru Reintegrare, Cristina Lesnic.