Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Trei persoane, prinse între fiarele…

Trei persoane, prinse între fiarele unui autovehicul în urma unui accident de circulație în nordul țării. Unul dintre șoferi a decedat

Sursa: IGSU

Salvatorii din nordul țării au descarcerat trei persoane în urma unui accident de circulație produs în localitatea Bocșa, raionul Fălești, în noaptea de 7 aprilie. Unul dintre conducătorii auto implicați în accident a decedat la spital.

Potrivit unui comunicat de presă emis de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU), apelul la Serviciul 112 a fost recepționat al ora 23:22. Potrivit informațiilor înregistrate, un automobilul de model Opel Corsa s-a tamponat frontal cu un autovehicul de model Mercedes E-Clas 220. În urma impactului, conducătorul auto și pasagerii din automobilul Opel Corsa au rămas blocați în fiarele autoturismului.

„La fața locului, în mod de urgență a intervenit un echipaj de salvatori și pompieri, care în cel mai scurt timp au deblocat și au evacuat persoanele încarcerate. Victimele accidentului au fost preluate și transportate la spitalul raional Fălești, unde ulterior, conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 61 de ani a decedat. Pasagerii, doi bărbați în vârsta de 45 și 46 de ani au suferit diverse leziuni corporale, iar la moment starea acestor este stabilă”, notează IGSU.

Toate circumstanțele producerii accidentului urmează a fi stabilite de organele de resort. Potrivit IGSU, în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 28 situații de risc.