Principală  —  IMPORTANTE   —   Traficul rutier pe strada 31…

Traficul rutier pe strada 31 August 1989, tronsonul cuprins între străzile Mitropolit Petru Movilă și Serghei Lazo, va fi suspendat

Imagine-simbol

Primăria municipiului Chișinău informează că, în perioada 15 noiembrie-24 decembrie 2022, traficul rutier pe strada 31 August 1989, tronsonul cuprins între străzile Mitropolit Petru Movilă și Serghei Lazo, va fi suspendat. 

Potrivit autorităților municipale, măsura a fost luată în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de reabilitare a străzii 31 August 1989.

De asemenea, în perioada 14-25 noiembrie va fi suspendat parțial traficul rutier pe strada Muncești, 47, în legătură cu executarea unor lucrări de la rețeaua de apeduct și canalizare de pe adresa menționată.

„Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create. Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă”, anunță Primăria municipiului Chișinău.

Pe 9 noiembrie, circulația rutieră pe strada Ismail, tronsonul cuprins între strada București și bulevardul „Ștefan cel Mare și Sfânt”, în ambele direcții, a fost reluată după ce a fost sistată, la fel, în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de reabilitare a străzii Ismail.