Principală  —  IMPORTANTE   —   Svetlana Țurcanu, detașată de Președinție…

Svetlana Țurcanu, detașată de Președinție la Cancelaria de Stat, numită în funcția de secretar general adjunct al Executivului

Svetlana Țurcanu, care anterior a fost detașată de Președinție la Guvern, a fost numită de Guvern în funcția de secretar general adjunct al Executivului. O decizie în acest sens a fost adoptată miercuri, 1 iunie, în cadrul ședinței Guvernului.

Cabinetul de miniștri a decis încetarea detașării Svetlanei Țurcanu de la Președinție la Cancelaria de Stat și numirea acesteia în funcția de secretar general adjunct al Guvernului.

„Se propune constatarea încetării detașării doamnei Svetlana Țurcanu din funcția de secretar general adjunct al guvernului și numirea ei în funcția de secretar adjunct al Guvernului din 1 iunie. Țurcanu este licențiată în economie”, a declarat Dumitru Udrea, secretarul general al Guvernului.

În perioada 1-31 martie curent, Svetlana Țurcanu, prin detașare de la Președinție, a fost numită secretar general adjunct al Guvernului în perioada. Anterior Țurcanu a fost numită în funcție pentru perioada 25 octombrie până la 28 februarie 2022.