Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Șoferul care a provocat accidentul…

Șoferul care a provocat accidentul rutier de pe traseul M3, soldat cu trei morți, plasat în arest pentru 30 de zile

Inspectoratului General al Poliției (IGP) anunță că șoferul care a provocat accidentul rutier de duminică, 14 mai, pe traseul M3, direcția Chișinău-Cimișlia, în care au decedat trei persoane, va sta 30 de zile în arest. După cum au anunțat oamenii legii anterior, șoferul automobilului de model Audi, în vârstă de 33 de ani, era în stare de ebrietate în momentul producerii accidentului.

„Mandat de arest pentru 30 de zile emis șoferului care a provocat accidentul rutier de duminică, în care au decedat 3 persoane și au fost traumatizate alte 3”, anunță IGP.

Duminică, 14 mai, un accident rutier grav s-a produs pe traseul M3, direcția Chișinău-Cimișlia, între localitățile Băcioi și Răzeni. Potrivit oamenilor legii, trei persoane au decedat, iar alte trei s-au ales cu diverse traumatisme „în impactul produs între un Renault și un Audi”.

Potrivit Poliției, în urma accidentului rutier au decedat pasagerii din Renault: doi tineri de 24 de ani și o tânără de 23 de ani. Șoferul de 24 de ani din Renault și doi pasageri din Audi au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale”, precizează IGP.

Pe caz a fost inițiată o cauză penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Accident rutier grav pe traseul M3. Trei persoane au decedat, iar alte trei s-au ales cu diverse traumatisme