Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Secția consulară a Ambasadei României…

Secția consulară a Ambasadei României în R. Moldova își suspendă activitatea, după ce mai mulți angajați au fost testați pozitiv la COVID-19

Secția consulară a Ambasadei României în Republica Moldova își va restricționa activitatea timp de două săptămâni. Măsura a fost luată în contextul în care mai mulți angajați au fost testați pozitiv la COVID-19.

„Având în vedere faptul că, la nivelul Secției consulare a Ambasadei României la Chișinău, există cazuri confirmate de infectare cu noul Coronavirus, activitatea de lucru cu publicul va fi restricționată în perioada 24 noiembrie – 4 decembrie 2020”, anunță ambasada.

Reprezentanții instituției susțin că toate serviciile consulare vor fi reprogramate, cu prioritate, la o dată ulterioară.

Măsura suspendării activității Secției consulare este luată pentru a preveni o posibilă răspândire a virusului în rândul solicitanților de servicii consulare și al personalului.

Ambasada României la Chișinău va comunica, prin intermediul site-ului misiunii și a paginii de Facebook, cu privire la reluarea activității de lucru cu publicul.