Principală  —  Ştiri  —  Social   —   VIDEO/ Încă un caz confirmat…

VIDEO Încă un caz confirmat de coronavirus, iar alt pacient a fost externat, după ce s-a vindecat. Detalii de la ministra Sănătății

A fost confirmat încă un caz de infectare cu noul coronavirus. Este vroba despre o persoană care a revenit recent din Italia. La ora actuală, bilanțul urcă la 30 de cazuri. Anunțul a fost făcut de ministra Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, după ședința Centrului Unic de Comandă de gestionare a crizei provocate de virusul COVID-19.

,,Astăzi au fost procesate 46 de teste în laboratorul ANSP. Doar unul a indicat pozitiv. Este un caz de import’’, a menționat Dumbrăveanu.

Pacienta despre care au anunțat reprezentanții Ministerului Sănătății că s-a vindecat de coronavirus, a fost externată astăzi, 17 martie.

,,Astăzi o doamnă de 60 de ani, care a fost internată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Toma Ciorbă” pe data de 8 martie, a fost externată ca rezultat al vindecării totale a acesteia’’, a mai adăugat ministra.

Până în acest moment, în R. Moldova, au fost confirmate 30 de cazuri de infecție cu Covid-19: 16 cazuri de import și 14 cazuri de contaminare locală.