Principală  —  IMPORTANTE   —   Rezultatele testelor la COVID-19 în…

Rezultatele testelor la COVID-19 în cazul celorlalți deputați PAS, după ce o angajată a fracțiunii a testată pozitiv

Niciun deputat dintre cei 14 ai fracțiunii Partidului Acțiune și Solidaritate(PAS) care au fost testați marți, 21 iulie, la COVID-19, nu a fost confirmat pozitiv.

Informația pentru Ziarul de Gardă a fost confirmată de purtătoarea de cuvânt a PAS, Aurica Jardan.

Ieri Parlamentul R. Moldova a anunțat că un angajat din cabinetul fracțiunii PAS, Blocul ACUM, a fost testat pozitiv la coronavirusul de tip nou. Secretariatul Parlamentului a fost anunțat despre confirmarea infectării în dimineața zilei de ieri, 21 iulie.

La 20 iulie, Partidul Politic „Șor” a anunțat că deputații Igor Himici și Vladimir Vitiuc au fost confirmați cu COVID-19.

Conform unui comunicat emis de formațiune, cei doi parlamentari s-au autoizolat la domiciliu pentru tratament. Totodată, formațiunea a anunțat ieri, 21 iulie, că niciunul dintre cei șase deputați ai fracțiunii Partidului „Șor”, care au fost testați luni, 20 iulie, la COVID-19, nu a fost testat pozitiv. Și angajații Cabinetului fracțiunii parlamentare au recepționat rezultate negative la teste.

Anterior, cu noul coronavirus s-au infectat deputații Eugeniu Nichiforciuc, Vladimir Mîzdrenco și Arina Spătaru, care s-au tratat.