Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Reacția lui Șor la mobilizarea…

Reacția lui Șor la mobilizarea diasporei de a protesta la un nou concert organizat de Partidul Șor în Italia

Foto: Facebook/Ilan Șor

După ce membrii diasporei au anunțat că vor boicota încă un concert organizat de Partidul Șor în Italia, pe site-ul oficial al formațiunii politice a fost publicat un comunicat de presă intitulat „Câteva zeci de haimanale nu vor împiedica sărbătoarea organizată pentru diaspora din Italia”.

„Toți cei care încearcă să împiedice desfășurarea unor concerte cu artiști îndrăgiți pentru moldovenii din diaspora, precum și patronii lor politici, care stau în spatele acestor fărădelegi vor răspunde în corespundere cu acțiunile lor josnice”, dă asigurări Ilan Șor.

La 21 octombrie curent, Partidul Șor a organizat un concert la Veneția, iar Marina Tauber a fost huidută de moldovenii din Italia. La doar câteva zile de la acest eveniment, partidul anunță un nou concert pe 18 noiembrie, care va avea loc la Torino. Astfel, reprezentanții din diasporă fac un apel către moldoveni să iasă la protest și de această dată, pentru a împedica manifestația organizată de Partidul Șor.

„O duzină de haimanale fără valoare (judecând după situație, ei nu au cu ce se ocupa), încearcă în mod deschis să dea peste cap concertele așteptate cu atâta nerăbdare de diasporă. Dacă prima dată, la Veneția, acțiunea lor a arătat a prostie, atunci continuarea acestei istorii și planificarea cu atâta rea intenție a provocărilor, aduce deja a intimidare a concetățenilor noștri, a colaboratorilor Centrului de susținere a compatrioților și, cel mai neplăcut, a hărțuire și intimidare a unor artiști îndrăgiți și cunoscuți”, menționează liderul Partidului Șor.

Potrivit comunicatului plasat pe site-ul partidului, sunt pregătite „măsuri dure” pentru cei care vor împiedica evenimentul planificat la Torino.

„Sunt sigur că acestor nebuni nu le va reuși să împiedice organizarea evenimentului și să-i sperie pe sutele de concetățeni care vor veni la concert. Dar, oricum, această răutate, josnicie, care sunt inspirate, sunt convins, de anumiți lideri politici care îi controlează pe provocatori de la Chișinău, nu vor rămâne nepedepsite. Ne rezervăm dreptul de a lua măsuri adecvate și dure atât față de organizatori, cât și față de executanții  acestei fărădelegi”, a mai adăugat Ilan Șor.

Totodată, liderul partidului menționează că a informat poliția italiană despre mitingul de la Veneția și că a transmis forțelor de ordine materialele video cu participanții la „provocare”.