Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Primăria orașului Leova, în carantină,…

Primăria orașului Leova, în carantină, după ce ce un angajat al instituției fost testat pozitiv cu COVID-19

Primăria orașului Leova a fost plasată în carantină pentru o perioadă nedeterminată, după ce ce un angajat al instituției fost testat pozitiv cu COVID-19. Anunţul a fost făcut de primarul oraşului, Alexandru Bujorean, menționând că și alți angajați prezintă simptome asociate infecției.

„În urma stabilirii statutului de contacți a mai multor angajați a Primăriei Leova cu persoane la care a fost depistată infecția COVID-19, precum și în urma confirmării unui caz de infectare a unui angajat a instituției și semnalarea simptomelor caracteristice virusului la alți câțiva colegi, începând cu data de 15 IULIE 2020, PRIMĂRIA LEOVA INTRĂ ÎN CARANTINĂ pe o perioadă nedeterminată”, a anunțat primarul.

Totodată, primarul a menționat că se suspendă toate serviciile oferite populației de către Aparatul Primăriei, inclusiv cele care vizează eliberarea certificatelor și adeverințelor. Instituțiile și întreprinderile subordonate Primăriei Leova, își vor continua activitatea în regim normal.

Potrivit datelor oferitere de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, până acum în or. Leova au fost confirmate 36 de cazuri, dintre care 17 persoane s-au recuperat. Totodată, a fost înregistrat și un caz de deces.