Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Precizările autorităților municipale în legătură…

Precizările autorităților municipale în legătură cu ajutorul material în mărime de 700 lei pentru copiii din familii defavorizate

Imagine-simbol

Primăria Capitalei vine cu precizări referitor la informaţia difuzată pe 2 august, privind numărul beneficiarilor de ajutor material unic în mărime de 700 de lei, pentru pregătirea către noul an de studii 2021-2022. Conform informaţiei actualizate, circa 8 000 de elevi din familii defavorizate din municipiu vor primi ajutor material, la fel ca și în anul trecut, iar pentru aproximativ 6 500 de copii, sursele financiare au fost deja repartizate.

Următoarea tranşă este destinată copiilor care acced în sistemul educaţional. Ajutorul financiar destinat familiilor defavorizate, pentru pregătirea către noul an școlar, este acordat în baza listelor perfectate de Comisia multidisciplinară intraşcolară pentru protecţia copilului în situaţie de risc şi aprobate de Consiliul profesoral.

Conform informațiilor prezentate de Primărie, beneficiarii îşi pot ridica banii prin intermediul filialelor Î.S. „Poşta Moldovei”, în perioada 2 august -2 noiembrie 2021, la prezentarea actului de identitate.