Principală  —  IMPORTANTE   —   Poliția de Frontieră împlinește 30…

Poliția de Frontieră împlinește 30 de ani de la creare instituțională. Președinta Maia Sandu: „Efortul dumneavoastră înseamnă liniște și siguranță pentru cetățeni și o bună imagine a țării noastre”

Poliția de Frontieră a R. Moldova împlinește vineri, 10 iunie, 30 de ani de la creare instituțională. Cu această ocazie, șefa statului Maia Sandu a transmis un mesaj de felicitate pentru toți cei care muncesc în această structură importantă pentru un stat și pentru societate.

În mesajul său, președinta Maia Sandu a menționat că efortul celor care muncesc în Poliția de Frontieră înseamnă liniște și siguranță pentru cetățeni, și o bună imagine a R. Moldova.

„Poliția de Frontieră a Republicii Moldova împlinește astăzi 30 de ani, prilej cu care îi felicit pe toți cei care muncesc în această structură importantă pentru un stat și pentru societate. Efortul dumneavoastră înseamnă liniște și siguranță pentru cetățeni, și o bună imagine a țării noastre. Voi sunteți cei care-i întâmpină, la hotar, pe oaspeții care vin să viziteze Moldova, dar și pe moldovenii care se întorc acasă. De profesionalismul, bunăvoința și corectitudinea voastră depinde cum suntem văzuți în lume. Așa cum s-a întâmplat în această primăvară, când ați muncit zi și noapte, cu empatie și abnegație, pentru a răspunde la drama refugiaților din Ucraina. Iar astfel ați contribuit la efortul nostru comun de solidaritate față de țara vecină.

Vă mulțumesc pentru profesionalismul și abnegația, de care ați dat dovadă în acești 30 de ani, și mulțumesc familiilor care vă susțin în această muncă grea. Vă doresc sănătate și multă putere, ca să serviți în continuare, cu devotament și demnitate, Republica Moldova”, se arată în mesajul șefei statului Maia Sandu.

Pe 10 iunie se împlinesc 30 de ani de la crearea Poliției de Frontieră a R. Moldova. La începutul zilei, reprezentanții Poliției de Frontieră au depus flori la Monumentul ,,Ștefan cel Mare și Sfânt”. Ulterior, fiind organizată o ceremonie festivă. De asemenea, în contextul acestui eveniment, a fost lansat și un plic poștal „Frontiera Republicii Moldova – 30 de ani”.