Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Mesajul Maiei Sandu către protestatari:…

Mesajul Maiei Sandu către protestatari: Aveți grijă să nu vi se strecoare lucruri în genți

Într-un mesaj pe scena din Piața Marii Adunări Naționale, lidera PAS a declarat că anularea voturilor înseamnă sfârșitul democrației și instalarea dictaturii.

„De pe scenă se vede că suntem mulți. Acum câteva zile această guvernare și-a dat jos și ultima mască. Toată lumea a văzut clar că în spatele discursurilor pompoase despre integrare europeană se ascund interesele unui individ. Acest individ care în toată viața lui nu a obținut un vot de la cetățeni a decis că țara este a lui și este în drept să facă tot ce vrea cu ea. A încercat să ne manipuleze prin televiziuni, prin presiune pe angajații din sectorul public și privat, iar atunci când a înțeles că noi oricum nu vom face ce vrea el, a decis să meargă pe scurtătură: să anuleze voturile oamenilor. Aceasta înseamnă sfârșitul democrației și instalarea dictaturii. Dacă îi vom lăsa să ne fure votul astăzi, ne vor fura și la toamnă și peste 28 de ani”, a afirmat Maia Sandu.

„Vrem ca această bandă de infractori să ne fure votul? Nuu, scandează protestatarii. Haideți să-i oprim astăzi, dacă suntem mulți, dacă suntem uniți. Rămânem aici până votul va fi întors Chișinăuienilor. Rămânem până cererea noastră este auzită și îndeplinită. Victorie”, a scandat lidera PAS.

Într-un mesaj către forțele de Ordine, Maia Sandu a afirmat că: „Noi suntem cu toții de aceeași parte a baricadei. Să nu lăsăm dezbinați de această guvernare. Avem același scop ca oamenii onești să traiască bine în R. Moldova”.

„Suntem atât de mulți că putem face ceva în țara asta. Piața devine neîncăpătoare”, declară organizatorii protestului.

Mii de persoane au ajuns astăzi, 24 iunie, în Piața Marii Adunări Naționale și scandează pentru validarea mandatului de primar general al mun. Chișinău a lui Andrei Năstase.

Urmăriți: LIVE/ Protest în Piața Marii Adunări Naționale: Îl vrem pe Năstase primar