Principală  —  IMPORTANTE   —   O subofițeră de la „Fulger”…

O subofițeră de la „Fulger” și un angajat al Inspectoratului General de Carabinieri au decedat în urma unor accidente rutiere. Mesajele transmise de colegii lor

Ziua de 24 iunie a adus două vești triste pentru societatea moldovenească. De dimineață, Inspectoratul General al Poliției (IGP) a anunțat despre trecerea în neființă a unei angajate, în vârstă de 35 de ani, din cadrul BPDS „Fulger”, care a avut de suferit în urma unui grav accident rutier produs în Germania, iar în timpul zilei, Inspectoratul General de Carabinieri a anunțat despre decesul unui carabinier, în vârstă de 34 de ani, care la fel a fost cauzat de un accident rutier produs în Chișinău.

Inspectoratul General al Poliției a anunțat vineri dimineața, 24 iunie, despre decesul Ludmilei Mancuș, angajată din cadrul BPDS „Fulger”, subofițer superior al Detașamentului nr.1 intervenție acțiuni speciale.

„Colega noastră se afla în concediul de îngrijire al copilului și a decedat într-un grav accident rutier produs în Germania, la doar 35 de ani. Ludmila avea la întreținere 3 copii pe care îi creștea de una singură și a lăsat în urmă o durere imensă. Întreaga echipă a Poliției Naționale transmite sincere condoleanțe și multă putere familiei și colegilor Ludmilei”, se arată într-un mesaj al Inspectoratul General al Poliției

Ulterior, și Inspectoratul General de Carabinieri a anunțat despre decesul unui angajat care a fost grav rănit în urma unui accident rutier produs la 7 iunie.

„Căpitan Vasile STEGARU, un carabinier de 34 ani, a decedat astăzi, 24 iunie, la spital, fiind internat în stare extrem de gravă, în urma unui grav accident, care s-a produs la 7 iunie, în mun. Chișinău, în timp ce se deplasa la serviciu. Inspectoratul General de Carabinieri îşi exprimă profundul regret la trecerea în nefiinţă a colegului de armă”, se arată în mesajul Inspectoratul General de Carabinieri.

Zilele trecute, un ofițer de investigații din cadrul Inspectoratului de Poliție Strășeni a decedat după ce ar fi încercat să salveze un bărbat, care a coborât într-o fântână pentru a o curăța. Potrivit Poliției, este vorba despre Dumitru Ursu, în vârstă de doar 23 de ani.