Principală  —  Ştiri  —  Social   —   O moldoveancă, mamă singură a…

O moldoveancă, mamă singură a trei copii, care muncea în Italia, a decedat în urma unui stop cardiac. Familia acesteia face apel la ajutor pentru repatrierea femeii

O moldoveancă, mamă singură a trei copii, a decedat în timp ce se afla la muncă în Italia, din cauza unui stop cardiac. Familia acesteia încearcă în prezent să adune mijloacele financiare pentru repatrierea femeii și face apel la ajutor pentru a o aduce în R. Moldova.

„Lăsată de soț în voia sorții cu trei copii mici, Cristina i-a lăsat în brațele bunicilor si a plecat in Italia pentru a face un ban pentru cei de acasă. Cristina a fost și mama și tată pentru copilașii ei, a purtat de grija lor, să aibă ce pune pe masă și ce îmbrăca. Dar… dorul, străinătatea și greutățile au băgat-o în pământ cu zile, au rămas trei copilași orfani și de mamă”, se arată în mesajul postat de familia acesteia pe Facebook.

Rudele femeii fac apel la „cei ce au cunoscut-o pe Cristina, cât și la cei ce înțeleg durerea prin care trec și vor sa dea o mână de ajutor să poată să o aducă în țară, să contribuie atât cât pot pentru a strânge capitalul necesar repatrierii”.