Principală  —  Ştiri  —  Social   —   O femeie de 80 de…

O femeie de 80 de ani a fost omorâtă, iar fiica ei, lovită cu un topor

Imagine simbol

O femeie de 80 de ani a fost ucisă de ginerele său. Acesta i-a aplicat și soției sale, în vârstă de 59 de ani, o lovitură cu un topor în regiunea capului. Întâmplarea a avut loc la Drăsliceni în noaptea trecută, 12 octombrie. Într-un comunicat emis de Inspectoratul General al Poliție (IGP), se arată că polițiștii din Criuleni au fost sesizați în jurul orei 23:00.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că între bărbatul în vârstă de 59, soția și soacra sa, ar fi izbucnit un conflict.

Acesta a luat un topor și i-a aplicat soției sale o lovitură în regiunea capului. Ulterior, și-a continuat acțiunile violente asupra soacrei, aplicându-i acesteia mai multe lovituri cu toporul în regiunea capului, dar și câteva lovituri cu un cuțit pe mai multe părți ale corpului. În urma leziunilor corporale primite, femeia de 80 de ani a decedat pe loc”, menționează reprezentanții Poliției.

Potrivit oamenilor legii, după comiterea infracțiunii, bărbatul a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, însă, în urma măsurilor de investigație întreprinse de polițiștii din Criuleni, bărbatul a fost localizat și reținut pentru 72 de ore.

Acesta urmează a fi cercetat penal în cadrul a două cauze penale pornite pentru tentativă de omor și omor intenționat.