Principală  —  IMPORTANTE   —   Noi numiri și demisii la…

Noi numiri și demisii la Guvern. Fostul ministru al Economiei, Anatol Usatîi, numit secretar de stat

Fostul ministru al Economiei și Infrastructurii, Anatol Usatîi, a fost numit secretar de stat în cadrul ministerului pe care l-a condus. Usatîi își va începe activitatea din data de 30 martie. O decizie în acest sens a fost aprobată astăzi, 25 martie, de membrii cabinetului de miniștri.

În cadrul ședinței de astăzi au fost aprobate candidaturile a patru noi secretari de stat. Astfel, Mihail Lupașco a fost eliberat din funcția de secretar de stat al Ministerului Economiei și Infrastructurii, din data de 27 martie în baza cererii depuse. Iar în funcția respectivă va fi numită Lilia Palii, din data de 30 martie.

Cu o nouă funcție s-a ales Ianoș Erhan. Acesta a fost numit secretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, iar Maxim Popov, fostul șef de cabinet al minstrului Perju, a fost numit secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului.

Totodată, ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Moldova în Ungaria, Republica Croația, Republica Slovenia și în Bosnia și Herțegovina, Oleg Țulea, a fost rechemat din funcție.