Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Năstase anunță cu cât îl…

Năstase anunță cu cât îl remunerează partidul pe care îl „slujește”: De 5 luni primesc salariu pentru 5 ani

Foto: privesc.eu

Politicianul Andrei Năstase, rămas fără vreo funcție publică, a afirmat, în cadrul unui interviu acordat pentru Agora, că primește, începând cu luna ianuarie curent, 1.000 de euro lunar de la Platforma DA, partid pe care îl conduce.

Potrivit lui, remunerarea este acordată „pe baza deciziei partidului de a-i asigura lui Andrei Năstase salariul pe care l-ar fi primit dacă nu ar fi plecat de acolo, n-ar fi făcut asta…”.

„Primesc salariu de la începutul lunii ianuarie și până în prezent. Până atunci, însă, din 13 decembrie 2015, când am ajuns președinte de partid și până la această perioadă, nu am primit salariu, am făcut voluntariat. De 5 luni primesc salariu pentru 5 ani de președinte de partid. Eu n-am primit 5 ani și nu voi cere niciodată salariu pentru trecut de la partidul pe care l-am slujit și îl slujesc în continuare. E un salariu de deputat, cât aș fi primit în calitatea mea de deputat și vicepreședinte al Parlamentului, probabil. Nu este un salariu foarte mare, e 1000 de euro”, a precizat el pentru Agora.

Conform ultimului raport publicat pe site-ul Comisiei Electorale Centrale, cel pentru ianuarie curent, cheltuielile pentru personal ale Platformei DA au constituit 25.400 de lei.