Principală  —  IMPORTANTE   —   Ministrul Alaiba anunță că i-a…

Ministrul Alaiba anunță că i-a fost clonată o pagină pe o rețea de socializare, unde circulă un mesaj FALS din numele său: „Condamn cu fermitate acțiunile escrocilor”

Sursa foto: Dumitru Alaiba/ Facebook

Viceprim-ministrul Dumitru Alaiba, ministrul Dezvoltării Economice și Digitalizării, anunță că i-a fost clonată o pagină pe o rețea de socializare pe care circulă un mesaj fals despre un așa-zis program de tranzacționare valutară și criptomonetară.

Astfel, oficialul îndeamnă cetățenii care au primit sau vor primi un asemenea mesaj să raporteze profilul respectiv.

„Mai mulți cititori ne-au raportat că de pe o pagină clonă de pe rețelele de socializare circulă un mesaj din numele meu, în care se promovează un așa-zis program de tranzacționare valutară și criptomonetară. Vă atenționez că acest mesaj este fals!

Astfel de mesaje nu sunt glume, ci transmise deliberat cu rea-intenție, cu scopul de a înșela oameni de bună-credință. Condamn cu fermitate acțiunile escrocilor care folosesc astfel de metode pentru a promova acțiuni dubioase. Dacă primiți sau ați primit acest mesaj, vă rugăm să raportați pagina/profilul respectiv. Falsurile și dezinformarea trebuie contracarată! Rog să distribuiți informația, ca să ajungă la cât mai mulți”, a declarat Dumitru Alaiba într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: Dumitru Alaiba/ Facebook

Solicitat de Ziarul de Gardă, ministrul Dezvoltării Economice și Digitalizării a declarat că se va adresa instituțiilor competente pentru a investiga cazul.