Principală  —  IMPORTANTE   —   Ministerul Sănătății anunță programul de…

Ministerul Sănătății anunță programul de activitate al Centrului Municipal de Vaccinare și al punctelor mobile pentru acest weekend

Reprezentanții Ministerului Sănătății (MS) anunță programul de activitate al Centrului Municipal de Vaccinare și al punctelor mobile din municipiul Chișinău pentru acest weekend.

Autoritățile din sănătate precizează că doritorii de a se vaccina împotriva COVID-19 la Centrul Municipal de Vaccinare o pot face fără programare, doar cu buletinul de identitate.

„La cele două punct mobile vă puteți vaccina în intervalul orelor 10:00-18:00. Pe 22 ianuarie, troleibuzul se va afla în sectorul Botanica al capitalei, bd. Traian 23/1, iar autobuzul – în sectorul Râșcani, str. Miron Costin (Complexul Memorial „Feciorilor Patriei Sf. Amintire”). Pe 23 ianuarie troleibuzul se va afla în sectorul Buiucani, str. Calea Ieșilor, adiacent Parcul „Alunelul”, iar autobuzul – în sectorul Centru, str. Armenească (parcarea la intrarea în Piața Centrală). La Centrul Municipal de Vaccinare, de pe strada Petru Rareș 18, vă puteți imuniza în intervalul orelor 08:00-15:00. Fără programare, doar cu buletinul de identitate”, anunță MS.

Actualmente, în țara noastră, sunt disponibile vaccinurile Comirnaty/Pfizer-BioNTech, Spikevax/Moderna, Vaxzevria/AstraZeneca, Sinopharm și CoronaVac/Sinovac.

Vaccinarea împotriva COVID-19 este gratuită și recomandată de toate instituțiile de sănătate la nivel național și internațional, fiind o metodă eficientă pentru a opri pandemia.