Meteorologii au emis cod galben de condiții complicate a vremii. Prognoza vremii pentru următoarele zile

Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis în dimineața zilei de astăzi, 9 ianuarie, cod galben de condiții complicate a vremii. Avertizarea meteorologică este valabil pentru zilele de 10 și 11 ianuarie.

Potrivit meteorologilor, în următoarele zile vor cădea precipitații puternice (15-20 l/m2, izolat de până la 25 l/m2). Astfel, pe 10 ianuarie, în partea sudică vor cădea precipitații sub formă de lapoviță și zăpadă, iar pe 11 ianuarie sunt prognozate precipitații sub formă de zăpadă.

„Temporar va viscoli, se vor forma pe drumuri troiene, pe firele electrice și crengi depuneri de lapoviță și polei. Vântul nord-vestic se va intensifica pe 11 ianuarie de până la 15-20 m/s”, se menționează în avertizarea emisă de Serviciul Hidrometeorologic de Stat.

Sursa: meteo.md


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *